Γύρω στις 25.000 άτομα επισκέφθηκαν το Φεστιβάλ Μπύρας καταναλώνοντας 15.000 λίτρα μπύρας


festival-mpirasΜεγάλη επιτυχία σημείωσε, σύμφωνα με τους διοργανωτές, το 2ο Φεστιβάλ Μπύρας September Fest Nicosia Beer Fun Festival που συνδιοργανώθηκε από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας και την Εταιρεία DISPLAY ART.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου το Φεστιβάλ επισκέφθηκαν γύρω στα 25.000 άτομα. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις 60 διαφορετικές μπύρες, κυπριακές και εισαγόμενες, να απολαύσουν την ποικιλία φαγητών και εδεσμάτων και να διασκεδάσουν με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Καταναλώθηκαν περίπου 30.000 pint μπύρας, δηλαδή 15.000 λίτρα.

Το Φεστιβάλ ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας και διήρκεσε από τις 18 μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου ενώ τα εγκαίνια τέλεσε ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεοκλής Συλικιώτης, στις 18 Σεπτεμβρίου.

Οπως αναφέρεται, το επόμενο SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2013.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".