Συνεχίζονται οι εξετάσεις για την πτώση του γερανού δηλώνει ο Α. Αγγελίδης


Συνεχίζονται οι εξετάσεις για την υπόθεση της πτώσης του γερανού στη Λάρνακα τόσον από το Τμήμα Επιθεώρησης του Γραφείου  Εργασίας όσο και από την Αστυνομία, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, γίνεται έρευνα καλύπτοντας όλες τις πτυχές από το χρόνο δηλαδή που είχε εγκατασταθεί ο γερανός πριν 8 μήνες μέχρι την πτώση του, ενώ όπως είπε λαμβάνονται όλες οι μαρτυρίες.

Στις δηλώσεις του στην Πάφο, ο κ. Αγγελίδης σημείωσε επίσης πως η ουσία και το ουσιαστικό για την Αστυνομία είναι το κατά πόσο υπάρχει μαρτυρία για ποινικό αδίκημα οποιουδήποτε προσώπου, αλλά και η έκθεση του Γραφείου Εργασίας που θα δοθεί στην Αστυνομία με την ολοκλήρωση των εξετάσεων και με τα ευρήματα.

Παράλληλα, πρόσθεσε, η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις, αξιολογεί μαρτυρίες και θα συνεχίσει τις εξετάσεις.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε πως η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων. Είναι, κατέληξε, ένα σοβαρό περιστατικό, το οποίο τυγχάνει εκείνου του επαγγελματισμού, ώστε με λεπτομέρειες να γίνονται οι ανακρίσεις.     


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".