Ομολόγησε ο 27χρονος για την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον της συμβίας του


Oμολόγησε την διάπραξη του αδικήματος ο 27χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη χθες ως ύποπτος για υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον της συμβίας του με σκεπάρνι.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη ο 27χρονος εντοπίστηκε χθες στις κατεχόμενες περιοχές και μεταφέρθηκε στις ελεύθερες περιοχές με την συνδρομή  μελών της δικοινοτικής ομάδας.

Ο κ Αγγελίδης ανέφερε στους δημοσιογράφους σήμερα «πως ο 27χρονος ομολόγησε την διάπραξη του αδικήματος, αναφέροντας ως αιτία κάποιους προσωπικούς λόγους και  διαφορές που είχε με την συμβία του».

Η υπόθεση είπε ο κ Αγγελίδης «διερευνάται ενώ  δόθηκαν οδηγίες το συντομότερο δυνατό να διερευνηθεί πλήρως και να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις».

Ο 27χρονος προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του. Η δικαστική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας δήλωσε πως η κατάσταση της υγείας της 38χρονης Ρουμάνας, συμβίας του 27χρονου, είναι κρίσιμη και παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς της.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".