Συμπλοκή μεγάλου αριθμού προσώπων τα ξημερώματα στο Ξυλοφάγου


Συμπλοκή μεγάλου αριθμού προσώπων τα ξημερώματα στο Ξυλοφάγου, είχε ως αποτέλεσμα την κλοπή και πυρκαγιά σε αυτοκίνητο 25χρονου.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στις 01:40 λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι στον κυκλικό κόμβο του Ξυλοφάγου, υπήρχε συμπλοκή μεταξύ μεγάλου αριθμού προσώπων.

Στη σκηνή μετέβησαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας, όπου κατά την άφιξη τους, εντόπισαν γύρω στα 200 άτομα, τα οποία λογομαχούσαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με προκαταρκτικές εξετάσεις, το επεισόδιο φαίνεται να ξεκίνησε μεταξύ 25χρονου και μερικών κατοίκων της περιοχής, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Δεν υπήρξε καμία αναφορά για τραυματισμούς, ενώ λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 02:30 τα ξημερώματα, λήφθηκε νέα πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε ανοικτό χώρο πλησίον του Γυμνασίου Ξυλοφάγου, υπήρχε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν την πυρκαγιά. Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκει στον πιο πάνω 25χρονο και φαίνεται να κλάπηκε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Από την πυρκαγιά το αυτοκίνητο, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου συνεχίζουν τις εξετάσεις.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".