Αμερικανοί ορθοπεδικοί γιατροί θα εξετάσουν παιδιά στο Νοσοκομείο Λευκωσίας


Ομάδα Αμερικανών ορθοπεδικών γιατρών του Νοσοκομείου Σράϊνερς του Σπρίνγκφιλτς της Μασαχουσέτης, με επικεφαλής τον Δρ. David Drvaric θα εξετάσει δωρεάν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας πέραν των 300 παιδιών με σοβαρά ορθοπεδικά προβλήματα και παθήσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος Γεωργίου και Θέλμας Παρασκευαϊδη, η ομάδα των γιατρών θα εξετάζει από τις 16-18 Οκτωβρίου, ενώ η ομάδα τη Δευτέρα εξέτασε παιδιά με ορθοπεδικά προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Όσα από τα παιδιά που θα εξεταστούν κριθεί ότι πρέπει να τύχουν θεραπείας θα αποσταλούν από το ίδρυμα στο νοσοκομείο Σράϊνερς όπου θα υποβληθούν δωρεάν σε εγχειρήσεις για αποθεραπεία, αναφέρεται.

Η κάθοδος των γιατρών στην Κύπρο έγινε μετά από διευθετήσεις του Ιδρύματος Γεωργίου και Θέλμας Παρασκευαϊδη, καταλήγει η ανακοίνωση.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".