Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας προκηρύσσει το βραβείο Quality Leader of the Year


quality-leader-of-the-yearΟ Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας, προκηρύσσει το βραβείο «CYPRUS QUALITY LEADER OF THE YEAR”, απευθυνόμενος σε Κύπριους managers.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το Βραβείο θα απονεμηθεί σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα (όχι κατ’ ανάγκη quality manager) που δραστηριοποιείται στην Κύπρο, είτε είναι μέλος του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας είτε όχι, ο οποίος προωθεί, κατά τεκμήριο, την ποιότητα στην επιχείρηση ή τον οργανισμό του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Βραβείο του φετινού διαγωνισμού θα αφορά ενέργειες, δράσεις και επιτυχίες που πραγματοποιήθηκαν κατά το έτος 2011. Σημειώνεται ότι ο «Quality Leader of the Year» είναι θεσμός που καθιερώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ποιότητας (EOQ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα μέχρι τις 19 Οκτωβρίου.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".