Νεκρός 58χρονος γυμναστής στην Πάφο


Νεκρός εντοπίστηκε στις 2 τα ξημερώματα ο 58χρονος γυμναστής Πολύβιος Νεοφύτου, από την Πάφο. Συγγενικά πρόσωπα του Νεοφύτου είχαν καταγγείλει μερικές ώρες προηγουμένως στην αστυνομία ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετή ώρα και τόσο η αστυνομία όσο και συγγενικά του πρόσωπα άρχισαν να τον ψάχνουν χθες το βράδυ, κυρίως στην περιοχή του Φάρου όπου περπατούσε τα απογεύματα.

Ο 58χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε περιοχή κοντά στο σπίτι του.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής ανέφερε πως ο Νεοφύτου δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις, προσθέτοντας ότι η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και εικάζεται, όπως είπε, ότι ο θάνατος του Πολύβιου Νεοφύτου οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η σορός του Νεοφύτου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του  θα γίνουν γνωστά μετά τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροψίας από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".