Από ασφυξία ο θάνατος του Γιώργου Νικολάου


asthenoforoΣε ασφυξία συνεπεία κατάγματος του λάρυγγα οφείλεται ο θάνατος του 63χρονου οδηγού βυτιοφόρου Γιώργου Νικολάου από τη Λάρνακα.

Αυτό ήταν το πόρισμα της νεκροτομής που διενήργησε χτες στο Νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Ο άτυχος Νικολάου τη Δευτέρα το βράδυ είχε ανεφοδιάσει με νερό μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν οι δύο πιλότοι και αεροσυνοδός και οδηγώντας το βυτιοφόρο  προσέκρουσε στο φτερό ιδιωτικού αεροσκάφους, τύπου challenger. Το φτερό του αεροπλάνου εμβόλισε την καμπίνα του βυτιοφόρου, κτυπώντας τον Νικολάου στον λαιμό. 

Όταν μεταφέρθηκε  στο Νοσοκομείο Λάρνακας διατηρούσε τις αισθήσεις του και  επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Οι γιατροί είχαν διαγνώσει ρήξη και συντριπτικό κάταγμα του λάρυγγα και προχώρησαν σε τραχειοτομή, αφού η κατάσταση του άρχισε να επιδεινώνεται ραγδαία. Ο Γιώργος Νικολάου παρά τις επί πεντάωρο επίπονες προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε τελικά στο μοιραίο.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".