Τρόφιμα σε 500 οικογένειες από το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πάφου


koinwniko-pantopoleioΠεντακόσιες οικογένειες θα παραλάβουν τρόφιμα από το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Πάφου πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου Γιώργος Σοφοκλέους ανακοίνωσε πως η παραλαβή θα γίνει γύρω στις 20 Δεκεμβρίου.

Όπως δήλωσε η Επιτροπή αντιμετωπίζει προβλήματα συνέπεια της οικονομικής κρίσης που δημιουργεί αυξημένες ανάγκες για το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο. Ο Δήμος Πάφου, είπε, από μόνος του δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες και αυξανόμενες καθημερινά ανάγκες, και αποτάθηκε σε οργανωμένα σύνολα και σε εθελοντές για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η ανταπόκριση του κοινού στην έκκληση βοήθειας, είπε, είναι συγκινητική. Ευχαρίστησε επίσης τους καταστηματάρχες της Πάφου και την Ομάδα Εθελοντών που «εργάζονται σκληρά» για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων. Ο κ. Σοφοκλέους ανακοίνωσε, επίσης,  πως η Ομάδα Εθελοντών με τη δική του συμβολή οργάνωσαν Μονάδα που ασχολείται με τη συλλογή ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης. Η προσπάθεια αυτή, διευκρίνισε είναι ανεξάρτητη από το έργο του Δήμου Πάφου.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".