Τέσσερα κιλά κάνναβης θα διακινούσαν δύο Σέρβοι στην Κύπρο

Τέσσερα κιλά κάνναβης θα διακινούσαν δύο Σέρβοι στην Κύπρο


Τέσσερα κιλά κάνναβης έφτασαν στην Κύπρο από το Μαυροβούνιο, μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών και παρά το καλά οργανωμένο σχέδιο παραλαβής που κατάρτισαν δύο Σέρβοι 29 και 43 χρόνων, τελικά η Αστυνομία τους πέρασε χειροπέδες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  οι δύο Σέρβοι είχαν κατασκευάσει πλαστή ταυτότητα και άδεια οδηγού με ψεύτικο όνομα, για να παραπλανήσουν τους αστυνομικούς και να χάσουν τα ίχνη τους.

Ωστόσο όταν έφτασε το πακέτο στην Κύπρο και θεωρήθηκε ύποπτο, η ΥΚΑΝ αποφάσισε να κάνει ελεγχόμενη παράδοση. Το πακέτο μεταφέρθηκε στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας σε χωριό της Επαρχίας Λάρνακας, όπου μετέβησαν με ταξί οι δύο Σέρβοι για να το παραλάβουν.

Αντιλήφθηκαν όμως την παρουσία των αστυνομικών και ο 29χρονος, θεάθηκε να πετάει κάτω ταυτότητα και άδεια οδηγού που έφεραν τη φωτογραφία του αλλά με διαφορετικό όνομα.

Οι δύο συνελήφθησαν και αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".