Πέφτει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας με το debate Αναστασιάδη-Μαλά


eklogesΟλοκληρώνεται τα μεσάνυκτα η προεκλογική εκστρατεία για τον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών της Κυριακής.

Οι δύο διεκδικητές της Προεδρίας Νίκος Αναστασιάδης και Σταύρος Μαλάς θα αναμετρηθούν στις 9.15 απόψε σε τηλεμαχία που θα φιλοξενηθεί στα στούντιο του ΡΙΚ. Σε αυτό το debate οι μονομάχοι θα έχουν την ευκαιρία να απαντήσουν σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης, χωρίς την πίεση του χρόνου.

Στην υπηρεσία εκλογών γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες για την Κυριακή, με τους αρμοδίους να εκφράζουν την βεβαιότητα ότι για άλλη μια φορά όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Οι κάλπες ανοίγουν στις επτά το πρωί και κλείνουν στις έξι το απόγευμα με διάλλειμα μιας ώρας μεταξύ δώδεκα και μία.

Όπως όλα δείχνουν, γύρω στις επτά το βράδυ της Κυριακής θα γίνει γνωστό το αποτέλεσμα και η ανακήρυξη του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, του έβδομου στη σειρά, είναι προγραμματισμένη να γίνει στις δέκα το βράδυ στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος- Ελευθερία».

Όπως και την πρώτη Κυριακή των εκλογών, θα λειτουργήσουν 1,139 εκλογικά κέντρα από τα οποία τα 40 στο εξωτερικό. Δικαίωμα ψήφου έχουν 545,491 εκλογείς.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".