Ο λόγος αύριο στο λαό για την ανάδειξη του νέου Προέδρου


kalpiΣτις κάλπες προσέρχονται αύριο 545,491 εκλογείς για τον επαναληπτικό γύρο των προεδρικών εκλογών που θα αναδείξει τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η προεκλογική εκστρατεία των δύο διεκδικητών του προεδρικού θώκου, Νίκου Αναστασιάδη και Σταύρου Μαλά, ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με τη διεξαγωγή της τελευταίας μεταξύ τους τηλεοπτικής αναμέτρησης.

Στην υπηρεσία εκλογών γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες για την Κυριακή, με τους αρμοδίους να εκφράζουν την βεβαιότητα ότι για άλλη μια φορά όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Δικαίωμα ψήφου στην αυριανή επαναληπτική εκλογή, όπως και στον α’ γύρο, έχουν 545,491 εκλογείς. Θα λειτουργήσουν 1,139 εκλογικά κέντρα από τα οποία τα 40 στο εξωτερικό.

Οι κάλπες ανοίγουν στις επτά το πρωί και κλείνουν στις έξι το απόγευμα, με διάλλειμα μιας ώρας μεταξύ δώδεκα και μία.

Όπως όλα δείχνουν, γύρω στις επτά το βράδυ της Κυριακής θα γίνει γνωστό το αποτέλεσμα και η ανακήρυξη του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, του έβδομου στη σειρά, είναι προγραμματισμένη να γίνει στις δέκα το βράδυ στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία».


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".