Ολοκληρώθηκαν οι συσκέψεις στο Προεδρικό για την Οικονομία


kypriaki-oikonomiaΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε απόψε στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης με τους Αρχηγούς των κομμάτων, με θέμα την Οικονομία και τις υπό εξέλιξη διαπραγματεύσεις με την Τρόικα. 

Μετά τη σύσκεψη, η οποία διήρκεσε 75 λεπτά, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρίστος Στυλιανίδης, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων ενημερώθηκαν πλήρως για τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Υπουργό Οικονομικών και τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας». Ο κ. Στυλιανίδης πρόσθεσε ότι η δήλωση του «είναι απλή και λιτή, όπως αρμόζει στο κλίμα των ημερών».

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στη σύσκεψη πήραν μέρος ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας  Πανίκος Δημητριάδης, ο Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω  Κωνσταντίνος Πετρίδης και ο Υποδιοικητής της Κεντρικής Τράπεζας  Σπύρος Σταυρινάκης.

Ενωρίτερα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προήδρευσε σύσκεψης, στο Προεδρικό Μέγαρο, η οποία διήρκεσε μιάμιση ώρα και στην οποία συμμετείχαν ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, ο Υπουργός Οικονομικών, ο Υποδιοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, η τεχνοκρατική ομάδα που διαπραγματεύεται με την Τρόικα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Γιώργος Βασιλείου, ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής κ. Χριστόφορος Πισσαρίδης καθώς και μέλη του Συμβουλίου που είναι πρώην Υπουργοί.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".