Αεροσκάφη της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας στο αεροδρόμιο Λάρνακας


air-forceΕξι αμερικανικά αεροσκάφη, τα οποία είναι μέρος της αποστολής του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα που πραγματοποιεί επίσημη περιοδεία στη Μέση Ανατολή με πρώτο σταθμό το Ισραήλ, προσγειώθηκαν λίγο πριν τις δέκα το πρωί στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το εφεδρικό αεροσκάφος της Air Force One της αμερικανικής αεροπορίας, που είναι το χαρακτηριστικό λευκό αεροσκάφος με την αμερικανική σημαία στο ουραίο πτερύγιο.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται ακόμα πέντε μεταγωγικά αεροσκάφη τα οποία θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο Λάρνακας καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου στο Ισραήλ. Στο αεροδρόμιο Λάρνακας έχουν ληφθεί διακριτικά μέτρα ασφαλείας.

Κληθείς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα ο Εκπρόσωπος Τύπου της  Hermes Airports Αδάμος Ασπρής αρνήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά «ουδέν σχόλιο».


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".