Συζητούν το Σχέδιο Β΄


kypros-mnimonioΞεκίνησε λίγο μετά τις 18.00 στο Προεδρικό Μέγαρο η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Κατά τη συνεδρία θα συζητηθεί το σχέδιο Β΄ της Λευκωσίας, ενώ στη συνέχεια θα ζητηθεί γνωμάτευση από τη Νομική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο στις 9.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Στο μεταξύ, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Βουλής Σωκράτης Σωκράτους, δήλωσε νωρίς το απόγευμα, ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο σύγκλησης της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων για σήμερα.

Στο μεταξύ, η Κυβέρνηση, διέψευσε πληροφορίες που φέρουν την Λαϊκή Τράπεζα να έχει πωληθεί σε Ρώσους.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Χρήστου Στυλιανίδη, "η Κυβέρνηση διαψεύδει τις πληροφορίες που φέρουν τη Λαϊκή Τράπεζα να έχει πωληθεί σε Ρώσους επενδυτές".


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".