Καυγάς μαθητών και κηδεμόνων σε Γυμνάσιο της Λάρνακας


sxoleioΣτη Λάρνακα ένας αστυνομικός τραυματίστηκε όταν στην προσπάθεια του να κατευνάσει τα πνεύματα σε καυγά που ξέσπασε σε Γυμνάσιο της Λάρνακας μεταξύ συγγενών δύο μαθητών, κτυπήθηκε κατά λάθος με βάζο στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το επεισόδιο σημειώθηκε χθες το πρωί όταν μαθητές και οι κηδεμόνες τους κλήθηκαν από την Διευθύντρια σε Γυμνάσιο της Λάρνακας, για να βρουν λύση στην αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει μεταξύ ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. Οι δυο μαθητές βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε διαμάχη, με αποτέλεσμα να προκαλούν συχνά  προβλήματα στο σχολείο με τους έντονους τσακωμούς τους.

Θέλοντας να βάλει τέλος στην κακή σχέση  των δύο μαθητών, η Διευθύντρια  κάλεσε στο γραφείο της, τους κηδεμόνες τους για να τους μιλήσει. Ωστόσο σε κάποια στιγμή ο παππούς, η γιαγιά και η μητέρα του αγοριού αλλά και η μητέρα και ο αδερφός του κοριτσιού, άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους. Στην αρχή άρχισαν να βρίζουν ο ένας τον άλλο ενώ στη συνέχεια ξεκίνησαν να  πετάνε διάφορα αντικείμενα που έβρισκαν μπροστά τους όπως τασάκια και βάζα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας βρέθηκαν στο σχολείο με στόχο να αποτρέψουν τα χειρότερα. Ωστόσο ένας αστυνομικός που μπήκε στην μέση για να χωρίσει τους συγγενείς τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν ένα βάζο που εκτοξεύθηκε από τους συγγενείς των μαθητών τον βρήκε στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, του έκαναν 14 συρραφές στο κεφάλι και ακολούθως πήρε εξιτήριο.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του αδερφού της μαθήτριας και του παππού και της γιαγιάς του μαθητή. Οι τρείς κρατούνται από χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας και σήμερα αναμένεται να κατηγορηθούν γραπτώς και να αφεθούν ελεύθεροι.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".