Στη δημιουργία Επενδυτικού Ταμείου Αλληλεγγύης προχωρεί η Κυβέρνηση


Euro moneyΣτη δημιουργία του Επενδυτικού Ταμείου Αλλληλεγγύης προχωρεί η Κυβέρνηση ύστερα από ομόφωνη απόφαση που λήφθηκε σε συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τα πολιτικά κόμματα, δήλωσε πριν από λίγο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης.

Το ταμείο αυτό αναμένεται να συνεισφέρει στις προσπάθειες εξεύρεσης των 5,8 δις ευρώ που απαιτούνται προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία για την οικονομική στήριξη της Κύπρου από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας ύψους 10 δις ευρώ.

"Μετά από πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας διαμορφώθηκε συναίνεση και πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για τη δημιουργία Επενδυτικού Ταμείου Αλληλεγγύης. Η πρόταση τυγχάνει νομοτεχνικής επεξεργασίας από τη Νομική Υπηρεσία", αναφέρει σε γραπτή του δήλωση του ο κ. Στυλιανίδης.

Σημειώνει τέλος πως "αν κριθεί αναγκαίο με βάση τη νομοτεχνική επεξεργασία, θα συνεδριάσει άμεσα το Υπουργικό Συμβούλιο για να το εγκρίνει και θα προωθηθεί στη Βουλή για τα περαιτέρω".


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".