Ορατός ο κίνδυνος κλεισίματος πρατηρίων, δηλώνει ο Σ. Στεφάνου


venzinadikoΟρατός είναι ο κίνδυνος κάποια πρατήρια να βάλουν λουκέτο, αφού οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν ρευστό, προκειμένου να εφοδιάζουν τις αντλίες τους με καύσιμα, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων Στέφανος Στεφάνου.

Όπως είπε ο κ. Στεφάνου, η εικόνα και τα πράγματα έχουν χειροτερέψει από χθες, υπό την έννοια ότι τα πρατήρια δουλεύουν τοις μετρητοίς και κάθε μέρα που περνά στερεύουν τα μετρητά.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως καύσιμα υπάρχουν μπόλικα και ότι η Κύπρος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα καυσίμων.

Ο κ. Στεφάνου κάλεσε τους καταναλωτές να προσέρχονται στα πρατήρια μόνο με μετρητά, αφού όπως είπε δεν υπάρχει άλλος τρόπος διεκπεραίωσης της πράξης εκτός τοις μετρητοίς.

«Σήμερα υπάρχουν κάποια πρατήρια που παίρνουν κάρτα, ωστόσο από αύριο δεν θα υπάρχει κανένα», ανέφερε.

Σε ερώτηση εάν είναι ορατός ο κίνδυνος να κλείσουν κάποια πρατήρια, ο κ. Στεφάνου είπε: «Βεβαίως γιατί πολλά από αυτά έχουν στερέψει από μετρητά και δεν μπορούν να εφοδιαστούν καύσιμα.

Κατέληξε λέγοντας πως «υπάρχει μεγάλη ανησυχία στο επάγγελμα, αφού αν συνεχιστεί η κατάσταση, τότε ίσως θα πρέπει αρκετά πρατήρια να κλείσουν λόγω της μη ικανής ρευστότητάς τους να κάνουν συναλλαγές αγοραπωλησίας καυσίμων».


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".