Νέα ανατροπή: Κλειστές μέχρι και την Τετάρτη όλες οι τράπεζες


atm-trapezesNέα ανατροπή στο θέμα της επαναλειτουργίας των τραπεζών ύπηρξε αργά το βράδυ της Δευτέρας. Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών κατόπιν εισήγησης του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας αποφασίστηκε όλες οι τράπεζες να παραμείνουν κλειστές μέχρι και την Τετάρτη.

Κατόπιν έντονου παρασκηνίου και των επαφών που είχαν Διοικητής και Υποδιοικητής της Κεντρικής Τράπεζας στο Προεδρικό αποφασίστηκε όπως όλες οι τράπεζες παραμείνουν κλειστές τις δύο επόμενες ημέρες και όχι μόνο η Τράπεζα Κύπρου και η Λαϊκή όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Ο λόγος για τον οποίο καθυστερεί η επανέναρξη των εργασιών στις τράπεζες Κύπρου και Λαικής είναι διότι χρειάζονται 2 εργάσιμες μέρες για να προσαρμοστεί το λογισμικό τους σύστημα, μετά την απορρόφηση της Λαϊκής από την Τράπεζα Κύπρου. Η Πέμπτη θα είναι εργάσιμη μέρα για τις δύο τράπεζες και οι πελάτες θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από τα υποκαταστήματα τους.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".