Μουδιασμένη η κίνηση στα πρατήρια καυσίμων


venzinadikoΠεσμένη είναι η κίνηση στα πρατήρια καυσίμων από το πρωί της Δευτέρας, με τον Πρόεδρο του Παγκυπρίου Συνδέσμου Πρατηριούχων Πετρελαιοειδών Κύπρου Στέφανο Στεφάνου να κάνει λόγο για «μούδιασμα στην αγορά».

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Στεφάνου είπε επίσης ότι δεν υπάρχει θέμα έλλειψης αποθεμάτων καυσίμων στα πρατήρια, καθώς η προμήθεια από τις εταιρείες συνεχίζεται απρόσκοπτα, όμως γίνεται τοις μετρητοίς.

Ο κόσμος, είπε ο κ. Στεφάνου, έχει προμηθευτεί καύσιμα από το Σαββατοκύριακο, και έχει περιορίσει τις κινήσεις του, ενώ παραμένει προβληματισμένος, ενόψει της επαναλειτουργίας των τραπεζών, την Πέμπτη.

Συμπλήρωσε ότι αυτή τη στιγμή, ο ανεφοδιασμός των καυσίμων στα πρατήρια γίνεται ως επί τω πλείστον της μετρητοίς, ενώ σε κάποια πρατήρια συνεχίζουν να γίνονται δεκτές και πιστωτικές κάρτες, αναλόγως της πολιτικής που ακολουθείται.

Εξάλλου στις δηλώσεις του, ο κ. Στεφάνου εξέφρασε ανησυχία να υπάρξει ενδεχομένως ένα ντόμινο εξελίξεων, που θα οδηγήσει ακόμη και σε κλείσιμο πρατηρίων.

Όπως εξήγησε, πολλοί πρατηριούχοι κινδυνεύουν να χάσουν χρήματα, είτε σε καταθέσεις στις τράπεζες, είτε από εταιρείες στις οποίες έδιναν πίστωση και οι οποίες λόγω της κατάστασης ενδεχομένως να κηρύξουν πτώχευση.

Είπε ότι είναι ευκαιρία να διορθωθεί το σύστημα των πολλών πιστώσεων που έδιναν στους πελάτες τους και πρόσθεσε ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ διαφορετικές και για τους πρατηριούχους. Πλέον είπε, οι πιστώσεις θα πρέπει να είναι εγγυημένες.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".