Ορκίστηκε Πρωθυπουργός ο Α.Τσίπρας για 2η φορά φέτος


Ορκίστηκε για δεύτερη φορά πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας σε τελετή που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο. Η ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού έγινε με πολιτικό όρκο, ενώπιον του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να παραλάβει τα καθήκοντά του από την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου.

Νωρίτερα ο κ.Τσίπρας είχε λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και  οι σχετικές διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, τόσο στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στο επιτελείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που θα αποτελέσουν τους δύο κυβερνητικούς εταίρους. Η νέα κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινωθεί και να ορκιστεί το αργότερο έως το πρωί της Τετάρτης.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".