Σουπερλίγκ: Ακυρώθηκε η διεξαγωγή του ντέρμπι αιωνίων λόγω επεισοδίων


Την ματαίωση της διεξαγωγής του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αποφάσισε ο διαιτητής της αναμέτρησης Αντρέας Παππάς λόγω επεισοδίων που ξέσπασαν στο γήπεδο της Λεωφόρου και τη ρίψη φωτοβολίδων εντός του αγωνιστικού χώρου.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ρόιτερς κατά την ώρα εισόδου των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο γήπεδο για προθέρμανση μια από τις φωτοβολίδες έπεσε στα πόδια του ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων Άλφρεντ Φινμπόγκανσον.

Όπως αναφέρει το Ρόιτερς, παρά το ότι ο Φινμπόγκανσον δεν τραυματίστηκε, η ομάδα του Ολυμπιακού αποφάσισε να αφήσει τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια ζητώντας την αναβολή του αγώνα.

Σύμφωνα πάντα με το Ρόιτερς η θέση του Παναθηναϊκού ήταν ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν τραυματίστηκε και ότι ο αγώνας έπρεπε να αρχίσει και σε περίπτωση εκ νέου ρίψης φωτοβολίδων να διακοπεί.

Μια ώρα μετά την αρχική ώρα έναρξης του παιχνιδιού ο διαιτητής ανακοίνωσε την απόφαση του για μη διεξαγωγή του ντέρμπι γεγονός που πυροδότησε την αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού οι οποίοι εισήλθαν μαζικά στον αγωνιστικό χώρο και ενεπλάκησαν σε επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".