Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό το βράδυ της Δευτέρας, 16 Νοεμβρίου, σε προγραμματισμένη μοριακή εξέταση και σήμερα οι γιατροί έκριναν ότι θα ήταν καλύτερο να εισαχθεί στο νοσοκομείο, αν και τα συμπτώματά του παραμένουν ήπια.

Δεν μπαίνει σε καραντίνα ο Μητσοτάκης, που είχε συναντηθεί το Σάββατο με τον Ιερώνυμο

«Η Κυβέρνηση εκφράζει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου», αναφέρει ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε δήλωσή του μετά την εισαγωγή του Ιερώνυμου στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού.

Παράλληλα, ο κ. Πέτσας αναφέρει ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός συναντήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου με τον Αρχιεπίσκοπο με τους δύο να υποβάλλονται σε τεστ κορωνοϊού και τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.

«Ο Πρωθυπουργός έκανε ξανά τεστ, το οποίο ήταν επίσης αρνητικό πριν την αναχώρησή του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο έλεγχος του με τεστ είναι συνεχής και ακολουθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Με αυτά τα δεδομένα, η εισήγηση των ειδικών είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας», καταλήγει ο κ. Πέτσας.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση