Θα γίνονται 8000 εμβολιασμοί καθημερινά στη Ελλάδα, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Θα γίνονται 8000 εμβολιασμοί καθημερινά στη Ελλάδα, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αύξηση του ρυθμού εμβολιασμών προανήγγειλε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μιλώντας σε κυβερνητική σύσκεψη για την πορεία των εμβολιασμών στην Ελλάδα, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ικανοποιημένος από τον ρυθμό, τη μεθοδικότητα, την ασφάλεια, και διαφάνεια της διαδικασίας.

«Από την πρώτη στιγμή είχαμε συμφωνήσει, ότι οι αρχές του σχεδιασμού μας είναι τρεις: Ασφάλεια στην ανάπτυξη των εμβολιαστικών δομών και διαδικασιών, πλήρης διαφάνεια και λογοδοσία ως προς τους διενεργούμενους εμβολιασμούς και τις ομάδες προτεραιότητας και στη συνέχεια ταχύτητα», ανέφερε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε πως «αναπτύσσονται στα νοσοκομεία μας 223 εμβολιαστικές γραμμές. Η καθημερινή δυνατότητα εμβολιασμού θα αυξηθεί από τις 5.000 ημερησίως περίπου στις 8.000, ενδεχομένως και λίγο παραπάνω. Επενδύουμε όπως είπα στη διαφάνεια και στη λογοδοσία και στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr αναρτώνται καθημερινά λίγο πριν τις 18:00 οι εμβολιασμοί που έχουν πραγματοποιηθεί στο σύνολο της επικρατείας και σε κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας. Είναι μία διαδικασία -θέλω να το τονίσω- η οποία είναι πλήρως ψηφιοποιημένη από τις υπερσύγχρονες αποθήκες έως τα κέντρα εμβολιασμού, ώστε να διασφαλίζεται ο αναγκαίος έλεγχος σε κάθε κρίκο της αλυσίδας και η άμεση παρέμβαση όπου χρειάζεται».

Πηγή: ΚΥΠΕ€8.500
Πωλείται Honda Civic 1,4L 2013
58.000 km | Ταχύτητες | Χάτσμπακ | Βενζίνη


Ροή Ειδήσεων


Αναζήτηση