Σε «λευκό κλοιό» η Αττική

Σε «λευκό κλοιό» η Αττική

Σε «λευκό κλοιό» βρίσκεται η Αττική καθώς συνεχίζεται η χιονόπτωση που ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας.

Όλο το Λεκανοπέδιο είναι στα λευκά ενώ χιόνι ρίχνει ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Όλο το βράδυ στην Αττική, αλλά και την Εύβοια, εκχιονιστικά βρίσκονταν επί ποδός καθώς προκλήθηκαν πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, αλλά και την Ανατολική Αττική, με την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας να εκδίδει ανακοίνωση αργά το βράδυ, κάνοντας ισχυρή σύσταση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, καθώς η χιονόπτωση θα είναι έντονη και σήμερα.

Στις παραπάνω περιοχές αλλάζει σήμερα και ο προγραμματισμός των ραντεβού για τον εμβολιασμό.

Η κακοκαιρία προκάλεσε αρκετά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, καθώς περιοχές στα βόρεια προάστια έμειναν χωρίς ρεύμα για αρκετή ώρα.

Αναβάλλονται οι σημερινοί εμβολιασμοί σε Αττική λόγω της κακοκαιρίας

Αναβάλλονται όλοι οι προγραμματισμένοι, για σήμερα, εμβολιασμοί στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας.

«Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, αναβάλλονται οι σημερινοί εμβολιασμοί σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της Αττικής. Οι πολίτες που έχουν προγραμματισμένο για σήμερα τον εμβολιασμό τους, θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους», σημειώνει σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη νεότερη σύσκεψη των αρχών προκειμένου να αποφασιστεί τι θα γίνει με το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην Εύβοια, όπου καταγράφονται, επίσης, σημαντικά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση