• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Κόσμος
  • Στον ψυχολογικό παράγοντα απέδωσε η Μέρκελ το νέο επεισόδιο με τρέμουλο
Στον ψυχολογικό παράγοντα απέδωσε η Μέρκελ το νέο επεισόδιο με τρέμουλο

Στον ψυχολογικό παράγοντα απέδωσε η Μέρκελ το νέο επεισόδιο με τρέμουλο

Νέο επεισόδιο με τρέμουλο της Καγκελαρίου Μέρκελ σημειώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσημης υποδοχής του Πρωθυπουργού της Φινλανδίας `Αντι Ρίνε στην Καγκελαρία στο Βερολίνο, με την Άγκελα Μέρκελ να εμφανίζεται και πάλι να τρέμει κατά τη διάρκεια ανάκρουσης των εθνικών ύμνων των δύο χωρών. Αμέσως μετά, ωστόσο, ξεκίνησε να περπατά κανονικά.

Η ίδια η Καγκελάριος απέδωσε το νέο επεισόδιο στον ψυχολογικό παράγοντα, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος της, ωστόσο διαβεβαίωσε ότι είναι απολύτως καλά, σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της και επίσης πως δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία.

Η Μέρκελ κλήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με το αν θα έπρεπε να δημοσιοποιεί στοιχεία για την υγεία της. «Πιστεύω ότι έγιναν σήμερα οι δηλώσεις μου για αυτό το θέμα και νομίζω ότι η δήλωσή μου ότι είμαι καλά μπορεί να γίνει αποδεκτή. Είπα ότι πρέπει να επεξεργαστώ αυτό το συμβάν, ότι βρίσκομαι σε αυτή τη διαδικασία και πιστεύω ότι έτσι όπως ήρθε, κάποια μέρα έτσι θα φύγει. Αλλά δεν είμαστε ακόμη εκεί και κατά τα άλλα είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι μπορώ να αποδώσω καλά», απάντησε.

Δήλωση για το θέμα έκανε και η η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ουλρίκε Ντέμερ, μετά από επίμονες δημοσιογραφικές ερωτήσεις, όπου και υποστήριξε ότι «η Καγκελάριος είναι καλά και πραγματοποίησε κανονικά τη συνάντησή της με τον Φινλανδό Πρωθυπουργό».

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media