Σοϊλού: Ανοίξαμε τα Βαρώσια και την Αγία Σοφία ενώ οι άλλοι ασχολούνταν με πανδημία

Σοϊλού: Ανοίξαμε τα Βαρώσια και την Αγία Σοφία ενώ οι άλλοι ασχολούνταν με πανδημία


Ανοίξαμε τα Βαρώσια και μετατρέψαμε την Αγία Σοφία σε τζαμί, ενώ όλοι ασχολούνταν με την πανδημία, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Σε ομιλία του σε δείπνο ιφτάρ στην Τραπεζούντα, ο Τούρκος ΥΠΕΣ είπε: «Ξέρετε τι κάναμε όταν δεν μπορούσαμε να βρεθούμε μαζί στο ιφτάρ λόγω της πανδημίας; Κάναμε βήμα για το φυσικό αέριο στην ανατολική Μεσόγειο, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο τη δύναμή μας, χωρίς να φοβόμαστε κανέναν. Ξέρετε τι κάναμε; Ενώ όλοι ασχολούνταν πώς να απαλλαγούν με την πανδημία, εμείς μετατρέψαμε την κλειστή πόλη των Βαρωσίων σε ανοιχτή πόλη με τη θέληση του Προέδρου”. Συνεχίζοντας είπε ότι “ανοίξαμε την Αγία Σοφία, για τη οποία μας έλεγαν επί χρόνια δεν μπορείτε να τη ανοίξετε, δεν θα σας αφήσουμε να την ανοίξετε, θα χαλάσουμε την ησυχία σας, κουνώντας το δάχτυλο πάνω από τα κεφάλια μας σαν να ήταν σπαθί δημοκρατίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".