Με απεικόνιση της Αγίας Σοφίας το νέο τουρκικό διαβατήριο, ανακοίνωσε ο Ερντογάν

Με απεικόνιση της Αγίας Σοφίας το νέο τουρκικό διαβατήριο, ανακοίνωσε ο Ερντογάν


Το νέο τουρκικό διαβατήριο, που θα εκδοθεί τον Αύγουστο, θα φέρει στο μέσο του απεικόνιση της Αγίας Σοφίας, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Έπειτα από την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Τούρκος Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι έχουν γίνει προετοιμασίες εδώ και καιρό για την παραγωγή διαβατηρίων. «Δημιουργήσαμε την υποδομή για την παραγωγή διαβατηρίων στη χώρα μας, ο εφοδιασμός των οποίων έχει γίνει δύσκολος λόγω της κρίσης με τα τσιπ. Οι σελίδες του νέου μας διαβατηρίου, που είναι ένα από τα πιο ασφαλή διαβατήρια στον κόσμο, ξεκινούν με το παλάτι Τοπ Καπί και τελειώνουν με το πρώτο κτίριο του κοινοβουλίου και στη μέση ακριβώς είναι το τζαμί της Αγίας Σοφίας. Ελπίζουμε ότι το νέο μας διαβατήριο, το οποίο θα εκδοθεί στους πολίτες μας από τον Αύγουστο, θα είναι επωφελές για τη χώρα μας και το έθνος μας», είπε.

Πηγή: KYΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".