Εγκαίνια για το «Ευαγόρειο» Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας


evagoreio_kentro

Προσφορά της οικογένειας Λανίτη

Σαν μια δεύτερη «Αροδαφνούσα» φιλοδοξεί να λειτουργήσει το «Ευαγόρειο» Κέντρο Ημερήσιας και Ανακουφιστικής Φροντίδας το οποίο εγκαινιάστηκε την περασμένη εβδομάδα με στόχο την προσφορά υπηρεσιών στους εκατοντάδες καρκινοπαθείς της Λεμεσού.

Το Κέντρο έγινε πραγματικότητα μετά από πρωτοβουλία και πολλές προσπάθειες της Επιτροπής Λεμεσού του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και αποτελεί προσφορά της οικογένειας Λανίτη.

Μέσα από την ανακουφιστική φροντίδα και τις άλλες υπηρεσίες που θα προσφέρει, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει καθοριστική βελτίωση της ποιότητας ζωής για εκατοντάδες συμπολίτες μας που πάσχουν από καρκίνο. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες αφορούν την κατ’ οί-κον φροντίδα 200 και πλέον ασθενών, την παροχή υπηρεσιών φυσιοθεραπείας αλλά και την ψυχολογική στήριξη των ιδίων και των μελών της οικογένεια τους.

Επιπλέον το Κέντρο θα αναλαμβάνει τη μεταφορά ασθενών στο Ογκολογικό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και της Τράπεζας Κύπρου και την διεκπεραίωση οποιασδήποτε άλλης φροντίδας έχει ανάγκη ο ασθενής. Μέσα από τον σύγχρονο εξοπλισμό του οι ασθενείς θα έχουν την δυνατότητα να δέχονται τις απαραίτητες υπηρεσίες. Τρεις νοσηλεύτριες που εργοδοτούνται στο Κέντρο θα παρέχουν, μεταξύ άλλων υπηρεσίες αιμοληψίας και αλλαγής πληγών.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας εδώ 


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".