Ανδρέας Νεοφύτου: Η ΕΔΕΚ διεκδικεί ρόλο ρυθμιστή


edek-

Στόχος η εξασφάλιση ποσοστού με διψήφιο αριθμό

Την αισιοδοξία αν όχι τη βεβαιότητα ότι η ΕΔΕΚ θα βγει ενισχυμένη από την κάλπη της 22ας Μαΐου, τόσο στη Λεμεσό όσο και σε παγκύπρια κλίμακα, εκφράζει ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Ανδρέας Νεοφύτου, τονίζοντας ότι το Κίνημα αγκαλιάζεται από την πλατιά μάζα των πολιτών ως αξιόπιστο και με καθαρές θέσεις.

andreas-neofytou

Μιλώντας στην «Φ» ο κ. Νεοφύτου, εκφράζει την πεποίθηση ότι «η αποχώρηση μας από την Κυβέρνηση έδειξε ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες και οι εξυπηρετήσεις αλλά μόνο το καλό του τόπου κι αυτό αναγνωρίζεται από την πλειοψηφία των πολιτών» επισημαίνοντας τις ξεκάθαρες θέσεις της ΕΔΕΚ στο εθνικό, την οικονομία, την παιδεία, την υγεία και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα δράσης για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές που καταρτίσθηκε στην Παγκύπρια Πολιτική και Οργανωτική Συνδιάσκεψη του περασμένου Ιουνίου, ο κ. Νεοφύτου επισημαίνει ότι η πρώτη φάση του προγραμματισμού δράσης περιλάμβανε την σύσταση και λειτουργία των εκλογικών επιτελείων σε κάθε πόλη και την διοργάνωση περιφερειακών συσκέψεων και συγκεντρώσεων, η οποία ολοκληρώθηκε με το Παγκύπριο Προγραμματικό Συνέδριο τον Δεκέμβριο όπου συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν οι προγραμματικές θέσεις του Κινήματος. Η Δεύτερη φάση περιλάμβανε την επιλογή των υποψήφιων βουλευτών και την επικύρωση του ψηφοδελτίου από την Κεντρική Επιτροπή.

Σε ότι αφορά ειδικότερα το ψηφοδέλτιο της Λεμεσού, τονίζει ότι σε αυτό έχουν περιληφθεί «αξίες και σημαντικές προσωπικότητες που έχουν κοινωνικό, επαγγελματικό και κοινωνικό εκτόπισμα, άτομα με σημαντική κοινωνική και πολιτιστική δράση και προσφορά στην ευρύτερη κοινωνία». Ένα ψηφοδέλτιο που περιλαμβάνει όλες τις ηλικίες και «έχει σε μεγάλο βαθμό το στοιχείο ανανέωσης που όλοι μαζί και με τα παραδοσιακά καταξιωμένα στελέχη θα δώσουμε την μάχη στις 22 Μαΐου για τα οράματα, τις αξίες, τις αρχές και την ιδεολογία του Κινήματος μας». Το Κίνημα στη Λεμεσό, όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής, βρίσκεται σε μια συνεχή και σταθερή ανοδική πορεία από το 2001.

Προσδιορίζοντας τον βασικό στόχο της ΕΔΕΚ στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου, ο κ. Νεοφύτου τονίζει ότι αυτός είναι μοναδικός και ξεκάθαρος «να πετύχουμε διψήφιο αριθμό στο ποσοστό ψήφων για να βοηθήσουμε το κόμμα μας να μετατραπεί ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων». Ο στόχος αυτός είναι εφικτός, όπως επισημαίνει, «αν εργαστούμε συλλογικά και ενωτικά κάτω από την καθοδήγηση του Προέδρου μας και των άλλων αξιωματούχων του Κινήματος». Και καταλήγει με την βεβαιότητα ότι το Μάιο «ο λαός σίγουρα θα μας μετατρέψει ρυθμιστές των πολιτικών εξελίξεων, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τα πολιτικά και κοινωνικά δεδομένα γιατί ΕΔΕΚ δυνατή σημαίνει Κύπρος δυνατή».


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".