Υλοποίηση έργων ζητά ο Άγιος Αθανάσιος


dimarxeio-agiou-athanasiou

Επείγον υπόμνημα στην κ. Μαρκουλλή

Τέσσερα σημαντικά οδικά έργα τα οποία βρίσκονται εδώ και αρκετούς μήνες σε εκκρεμότητα, έχουν τεθεί στην ατζέντα την οποία διαβίβασε στην Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου, ζητώντας τον καθορισμό συνάντησης.

Ως προτεραιότητα τίθεται η κατασκευή κυκλικού κόμβου στη συμβολή των Λεωφόρου Αγίου Αθανασίου, Χαραλάμπου Ευαγόρου, Ανοικοδομήσεως και Γοργοποτάμου. Θέμα που είχε συζητηθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών τον περασμένο Ιούνιο και είχαν δοθεί από την κ. Μαρκουλλή οδηγίες στο Τμήμα Δημοσίων Έργων για διαβήματα προς το Υπουργείο Οικονομικών με ζητούμενο την εξ’ ολοκλήρου ανάληψη της δαπάνης του έργου από το κράτος. Μέχρι σήμερα όμως και παρά το γεγονός ότι ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Ανοικοδομήσεως, ο Δήμος δεν έτυχε καμιάς σχετικής ενημέρωσης.

Η επίσπευση της διαδικασίας για την βελτίωση τμήματος της Λεωφόρου Αγίου Αθανασίου και τη συνέχισης της μέχρι τη συμβολή της με την παραλιακή λεωφόρο, αποτελεί ένα εξίσου σημαντικό αίτημα όπως και η εκτέλεση σχεδίου προσωρινής διαμόρφωσης της Λεωφόρου Αγίου Αθανασίου στο τμήμα νότια της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού σύμφωνα με την απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής του κεντρικού φορέα επίλυσης κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Τέλος ζητείται η εφαρμογή των σχεδίων που ετοίμασε το Τμήμα Δημοσίων Έργων για την κατασκευή πλαγιόδρομου προσπέλασης προς την οδό Μιχάλη Ζαβού από τον κυκλικό κόμβο Λινόπετρας.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".