Ικανοποίηση για τα έργα ανάσας στο Βατί


vati-skyvalotoposΤην ικανοποίηση τους εκφράζουν οι Πρόεδροι των Κοινοτικών Συμβουλίων Παλώδιας, Χαράλαμπος Ζορπάς και Παραμύθας, Ευριπίδης Μάππας, για την μη επέκταση του σκυβαλότοπου στο Βατί και την μη απαλλοτρίωση των γειτονικών τεμαχίων, όπως αυτό προκύπτει μέσα από σχετικές δηλώσεις που έγιναν στην «Φ» από την Δημοτική Γραμματέα του Δήμου Λεμεσού Γιωργούλα Λεωνίδου.

Η δήλωση της κ. Λεωνίδου για την αξιοποίηση του υφιστάμενου χώρου του σκυβαλλότοπου, με την εκκένωση των δεξαμενών των μηχανέλαιων από αδειοδοτημένες εταιρίες οι οποίες διαχειρίζονται τα υγρά απόβλητα, έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τις δυο κοινότητες αφού, όπως αναφέρεται, οι εμπεριστατωμένες μελέτες από τους εμπειρογνώμονες αλλά και η θέληση των ενδιαφερόμενων πλευρών έχουν φέρει το επιθυμητό αυτό αποτέλεσμα προς όφελος του περιβάλλοντος, της περιοχής και του τόπου γενικότερα.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".