Κυριάκος Κενεβέζος: Σεβασμός στις αρχές των προκατόχων μας


kenevezos-egkainia

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου

Εκφέροντας καθαρό πολιτικό λόγο και επιδεικνύοντας την ωριμότητα που αρμόζει σε αυτή την τόσο καθοριστική για το εθνικό μας πρόβλημα περίοδο, ο Κυριάκος Κενεβέζος, δίνει τον δικό του αγώνα για προάσπιση των συμφερόντων της Κύπρου, ακολουθώντας τις υποθήκες που άφησαν πίσω τους οι μεγάλοι ηγέτες του κόμματος του.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΔΗΚΟ, υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού εγκαινίασε την περασμένη Πέμπτη το Εκλογικό του Κέντρο στην οδό Αγίας Ζώνης, στην παρουσία εκλεκτών προσωπικοτήτων της δημόσιας ζωής και εκατοντάδων άλλων απλών ανθρώπων οι οποίοι έχουν τη ίδια αγωνία για το μέλλον του τόπου γι’ αυτό και στηρίζουν την υποψηφιότητα του.

Ο λόγος του Κυριάκου Κενεβέζου μεστός και ξεκάθαρος, στην ομιλία του, μέσα από την οποία πρόβαλλε περισσότερο τη δυναμική πορεία και εξέλιξη του κόμματος στο πέρασμα του χρόνου, παρά τη δική του προσωπική ανέλιξη και αποδεκτικότητα ανάμεσα στα στελέχη του κόμματος. Κομματική αποδοχή και αναγνώριση η οποία διαφάνηκε άλλωστε με την διπλή εκλογή του το 2007 και το 2009 στη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΔΗΚΟ.

kenevezos-egkainia-Στην ομιλία του ο κ. Κενεβέζος αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη ισχυροποίησης του ΔΗΚΟ στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου, ώστε να συνεχίσει το κόμμα να διαδραματίζει τον ρυθμιστικό του ρόλο στην πολιτική κονίστρα του τόπου.

«Αποδείξαμε και επιβεβαιώσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια ότι αποτελούμε το ουσιαστικό σημείο αναφοράς τόσο για τα ζητήματα του Κυπριακού όσο και για τις υπόλοιπες πτυχές δράσης και θεμελίωσης του κράτους μας» υπογράμμισε ο κ. Κενεβέζος, επισημαίνοντας ότι το Δημοκρατικό Κόμμα «ευτύχησε να δει ηγέτες αυτού του τόπου τον Μακάριο, τον Σπύρο Κυπριανού και τον Τάσο Παπαδόπουλο, ηγέτες που η ιστορία ήδη τους έχει κατατάξει στο πιο βάθρο της».

Η αναφορά του στον αείμνηστο Τάσο Παπαδόπουλο ο οποίος «μας θύμιζε πάντα πως αν και μικροί ποτέ δεν πρέπει να υπακούμε στα κελεύσματα των μεγάλων γιατί τότε θα είμαστε ακόμα πιο μικροί», φανερώνει για μια ακόμα φορά τη τολμηρή στάση που ο Κυριάκος Κενεβέζος θα τηρήσει αν χρειασθεί σε καίρια ζητήματα.

«Αποτελεί υποχρέωση, ευθύνη και καθήκον μας να υπηρετήσουμε τις αρχές αυτών των προσωπικοτήτων και να επιβεβαιώσουμε με την δράση μας, τον λόγο και τις αποφάσεις μας, ότι οι παρακαταθήκες τους αποτελούν για μας στάση ζωής» τόνισε ο κ. Κενεβέζος υποδεικνύοντας ότι «όσοι ξεστρατίσουν ή με δικολαβισμούς και νεωτερισμούς δράσουν ή μιλήσουν, η ιστορία θα τους κατατάξει σε πολύ δυσμενές σημείο».


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".