Εκδήλωση στο ΤΕΠΑΚ για την Ημέρα Αμερικής


tepak-imera-amerikis

Τιμήθηκε η Χριστίνα Χατζηπαρασκευά

Εκδήλωση αφιερωμένη στην Ημέρα της Αμερικής διοργάνωσε το Κέντρο Γλωσσών του ΤΕΠΑΚ σε συνεργασία με τον Όμιλο Ξένης Γλώσσας και Κουλτούρας και την Αμερικανική Πρεσβεία, στα πλαίσια της οποίας παρουσιάστηκε έκθεση φωτογραφίας διαφόρων καλλιτεχνών με θέμα «Picturing America».

Λειτούργησε επίσης περίπτερο της Fulbright Commission, το οποίο ενημέρωνε τους φοιτητές για τη ζωή, την κουλτούρα και τη φοιτητική ζωή στην Αμερική. Οι φοιτητές είχαν εξάλλου την ευκαιρία να συναντηθούν με τον James Ellickson Brown, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας, και να ανταλλάξουν πληροφορίες και απόψεις σχετικά με τις σχέσεις Κύπρου και Αμερικής.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, με την ευκαιρία της αφυπηρέτησης της, τιμήθηκε η Χριστίνα Χατζηπαρασκευά, Πολιτιστική Ακόλουθος της Πρεσβείας, για την συνεισφορά της στην ανάπτυξη καλών σχέσεων και συνεργασίας της Αμερικανικής Πρεσβείας και του ΤΕΠΑΚ, και ιδιαίτερα του Κέντρου Γλωσσών.

Η Ημέρα Αμερικής ολοκληρώθηκε το βράδυ στο φοιτητικό καφενείο Ζάππειο στην πλατεία Ηρώων, με μουσική εκδήλωση με το τρίο Jazz που πρόσφερε ένα ταξίδι στο μουσικό κόσμο της Αμερικής.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".