ΤΕΠΑΚ: Αυτονόμηση και πρώτοι απόφοιτοι


tepak-filoi

Το 2011 ιδιαίτερη χρονιά για το ΤΕΠΑΚ

Το 2011 θα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου γιατί από τη μια το Πανεπιστήμιο θα αποκτήσει τους πρώτους του αποφοίτους από τα προπτυχιακά του προγράμματα σπουδών ενώ παράλληλα αναμένεται και η αυτονόμηση του ΤΕΠΑΚ.

Την επισήμανση αυτή έκανε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Καθηγητής Νικόλας Παπαμιχαήλ, στη διάρκεια ομιλίας του κατά την 3η ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου «Φίλοι του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου».

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΠΑΚ αναφέρθηκε επίσης στα νέα μεταπτυχιακά προγράμματα, στα νέα Τμήματα Επιστημών Αποκατάστασης και Φυσικών Πόρων καθώς και στη Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών. Ειδικότερα σε ότι αφορά την αυτονόμηση του Πανεπιστημίου, ανέφερε ότι βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, αφού πληρούνται όλες οι σχετικές διατάξεις και προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Στη δική του ομιλία ο Πρόεδρος του Σωματείου Δρ Δημήτρης Κοντίδης αφού παρουσίασε στα μέλη την έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, αναφέρθηκε στην ικανοποίηση και την περηφάνια των κατοίκων της Λεμεσού για την ίδρυση και λειτουργία του δημόσιου πανεπιστημίου στο κέντρο της πόλης, ευχαριστώντας όλα τα μέλη των διοικουσών επιτροπών του Πανεπιστημίου για το έργο που έχουν επιτελέσει και εκφράζοντας την ετοιμότητα των μελών του Σωματείου για συνέχιση της στήριξης προς το ΤΕΠΑΚ.

Η Συνέλευση εξέλεξε επίσης το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ως ακολούθως: Δημήτρης Κοντίδης, Στάθης Παπαδάκης, Αργης Μάρκαρης, Δώρος Ιερόπουλος, Μαίρη Λάμπρου Πρωτοπαπά, Κικούλα Κότσαπα, Ανδρέας Λαός, Τάκης Νέμιτσας, Ηλίας Νεοκλέους, Ανδρέας Χρίστου, Κώστας Τσιρίδης, Γεώργιος Μάρκου και Γιάννης Τσουλόφτας.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".