ΣΤΛ: Ενισχύει με νέο εξοπλισμό το Παιδιατρικό Τμήμα


stl

Για καλύτερη νοσηλεία των παιδιών

Την έμπρακτη και ουσιαστική συνδρομή του στην καλύτερη δυνατή διαμονή των παιδιών που νοσηλεύονται στο Παιδιατρικό Τμήμα του νοσοκομείου Λεμεσού, απέδειξε για μια ακόμα φορά, το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού.

Πριν από λίγες μέρες, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λώρης Λυσιώτης και ο Γενικός Διευθυντής Νέαρχος Ιωάννου, επισκέφθηκαν το νοσοκομείο και παρέδωσαν στον Διευθυντή Χρυσόστομο Ανδρονικού και τη Διευθύντρια του Παιδιατρικού Τμήματος Αναστασία Αγγελή, δυο παλμικά οξύμετρα. Ο συγκεκριμένος ιατρικός εξοπλισμός αξίας 2000 ευρώ, θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση της περίθαλψης των παιδιών τα οποία αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στις ανάγκες του Παδιατρικού Τμήματος, έχει ομορφύνει το χώρο νοσηλείας των μικρών ασθενών με παιχνίδια και άλλο ψυχαγωγικό εξοπλισμό.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".