Ξανά στο δικαστήριο η υπόθεση του θανατηφόρου δυστυχήματος με θύμα τον Αιμίλιο Ιωάννου


Η αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη δύο ακόμα προσώπων που φέρονται να συνωμότησαν με άλλους για να αθωωθηθεί η 20χρονη κατηγορούμενη που φαίνεται να προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον 17χρονο Αιμίλιο Ιωάννου, τέως από τη Μουτταγιάκα, ενώ το ενδεχόμενο και άλλων συλλήψεων παραμένει ανοικτό.

Η αστυνομία συνέλαβε 38χρονο Σέρβο που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε ως ψευδομάρτυρας, ενώ η δεύτερη σύλληψη είναι ουσιαστικά επανασύλληψη τού ενός εκ των δύο συνηγόρων υπεράσπισης της κατηγορούμενης.

Οι δύο συνήγοροι είχαν συλληφθεί με την 34χρονη δημόσια κατήγορο που φέρεται επίσης να συμμετείχε στη συνωμοσία στις 23 Φεβρουαρίου 2011, όταν όμως οδηγήθηκαν στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους, το αίτημα κρίθηκε δικαιολογημένο μόνο για τη δημόσια κατήγορο. Για τους δικηγόρους η μαρτυρία δεν κρίθηκε επαρκής και αφέθηκαν ελεύθεροι. Ωστόσο η αστυνομία δεν σταμάτησε τη διερεύνηση της υπόθεσης και αφού κατάφερε να βρει και άλλα στοιχεία, προχώρησε στην επανασύλληψη τού ενός εκ των δικηγόρων, ηλικίας 62 ετών. Ο δικηγόρος οδηγήθηκε σήμερα στο δικαστήριο το οποίο αποφάσισε την τριήμερη κράτησή του, ενώ ο Σέρβος οδηγήθηκε χθες και εξασφαλίστηκε η οκταήμερη κράτησή του. Ο 38χρονος φέρεται να χρησιμοποιήθηκε ως ψευδομάρτυρας για να αναφέρει ότι ο 17χρονος πέρασε με κόκκινο.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".