Εγκαινιάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λεμεσού


koinwniko-pantopoleio

Στον πολυχώρο λειτουργίας Κοινωνικών Προγραμμάτων

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου ανοίγει και επίσημα τις πύλες του το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με τα εγκαίνια που θα τελεστούν στον πολυχώρο λειτουργίας Κοινωνικών Προγραμμάτων του Δήμου Λεμεσού, στον οποίο λειτουργούν επίσης τα προγράμματα «Ελεύθερα Χέρια» και «Κοινωνική Εργασία στον Δρόμο».

Πρόκειται για τον πρώην Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη που βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων. Την ίδια μέρα θα παρουσιαστεί και το έργο που έχει επιτελεστεί από την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας στη διάρκεια της πενταετίας 2007-2011.

Στο μεταξύ, ο Δήμος Λεμεσού ξεκίνησε να δέχεται αιτήσεις. Και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα σχετικά έντυπα και να τα καταθέσουν συμπληρωμένα μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Να αποτείνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη μεταξύ 11-12μ.μ. στην Κοινωνική Λειτουργό Χριστίνα Τσιαμπαρτά.

Αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Ο Δήμος Λεμεσού άρχισε να δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενους δημότες για συμπερίληψη στον κατάλογο των δικαιούχων για παροχή βοήθειας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι αιτήσεις πρέπει να υποβάλλονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 11 μέχρι τις 12 το πρωί, στην Χριστίνα Τζιαμπάρτα, υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Όπως είναι γνωστό, μετά από πολλές προσπάθειες της Προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου, Εύης Τσολάκη, το Κοινωνικό Παντοπωλείο που στεγάζεται στον πρώην Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη στην οδό Φιλελλήνων, εξασφάλισε τη συνδρομή υπεραγορών και άλλων χορηγών. 


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".