Πανεπιστήμια και βιομηχανία


panepistimia-viomixania

Ο ρόλος και η σημασία της συνεργασίας

Εκδήλωση με θέμα «Ο Ρόλος των Γραφείων Διασύνδεσης των Πανεπιστημίων με τη Βιομηχανία - Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΠΑΚ» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου σε συνεργασία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού.

Η οργάνωση της εκδήλωσης εντάσσεται στο πλαίσιο του Έργου «Ανάπτυξη και Λειτουργία Γραφείων Διασύνδεσης με τον επιχειρηματικό κόσμο στα Πανεπιστήμια που λειτουργούν στην Κυπριακή Δημοκρατία», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Έρευνας, Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΠΑΚ, Δρ. Χαράλαμπος Χρυσοστόμου παρουσίασε εκτενώς το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΠΑΚ κάνοντας αναφορά στη σημασία, τους στόχους, στη μεθοδολογία εργασίας και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Καθηγητής Γιώργος Δημοσθένους, σε εισαγωγική τοποθέτησή του τόνισε τη σπουδαιότητα του εγχειρήματος της δημιουργίας Γραφείων Διασύνδεσης και τα οφέλη για την πρόοδο του τόπου. Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, την οποία συντόνισε ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Έρευνας και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου, Συντονιστής του Έργου Δρ. Γρηγόρης Μακρίδης.

Την εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν, μεταξύ άλλων, μέλη του επιχειρηματικού κόσμου της Λεμεσού και εκπρόσωποι Κοινωνικών Φορέων και Οργανισμών, χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητής Νικόλας Παπαμιχαήλ και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ Φιλόκυπρος Ανδρέου, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους παρευρισκομένους για την παρουσία και τη συμμετοχή τους.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".