Η Ελένη Θεοχάρους υποστηρίζει Χρίστο Νεοκλέους


Η Ελένη Θεοχάρους στηρίζει την υποψηφιότητα Χρίστου Νεοκλέους στα Κάτω Πολεμίδια.

Για ένα σύγχρονο δήμο για μια νέα αρχή

"Την Ελπίδα της αλλαγής, του εκσυγχρονισμού, του εκδημοκρατισμού, της διαφάνειας, και της προόδου προσκομίζει στους Πολεμιδιώτες η υποψηφιότητα του Χρίστου Νεοκλέους για την Δημαρχία των Κάτω Πολεμιδιών.

Γιατί έχει τον αέρα της αλλαγής και τη δύναμη της γνώσης. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση διασφαλίζει την αμεσότητα και την πληρότητα της Δημοκρατίας και της Ανέλιξης των Κοινωνιών και ο Χρίστος Νεοκλέους είναι βαθειά Δημοκράτης και Αγωνιστής. Οι εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου είναι η ευκαιρία για τη δημοκρατική αλλαγή και την πρόοδο που τόσο πολύ χρειάζεται ο Δήμος των Κάτω Πολεμιδιών.

Η υποψηφιότητα του Χρίστου Νεοκλέους συνιστά επιλογή ανατροπής της στασιμότητας και της οπισθοδρομικότητας του Δήμου. Είναι η ευκαιρία που θα φέρει το επαναστατικό πνεύμα των σύγχρονων φιλελεύθερων κοινωνιών, της συμμετοχής των ενεργών πολιτών, της ανατρεπτικής πολιτικής αυτών που τολμούν. Οι Πολεμιδιώτες αξίζουν να έχουν ένα ακούραστο και ακαταπόνητο δήμαρχο με ποιότητα, πολιτική φαντασία, όραμα, ενατενίσεις και ισχυρή προσωπικότητα, ικανό να δώσει λύσεις στα χρόνια προβλήματα τους και να μετατρέψει τα Κάτω Πολεμίδια σε μια σύγχρονη πόλη, η οποία δε θα αποτελεί τον φτωχό και ταλαιπωρημένο συγγενή των λοιπών δήμων.

Ο Χρίστος Νεοκλέους έχει και την τόλμη και τη δύναμη και την γνώση και την πείρα και το κουράγιο, καθώς και την εργατικότητα και την ικανότητα να επιλύσει ριζικά τα υφιστάμενα προβλήματα του δημοτών του και να δώσει νέα πνοή και νέο σύγχρονο χαρακτήρα στα Κάτω Πολεμίδια, αφήνοντας πίσω του μια εποχή με πληθώρα ανεπίλυτων χρόνιων προβλημάτων. Δίδοντας ταυτοχρόνως το σύνθημα για ένα ποιοτικό και ευρωπαϊκό δήμο, βοηθώντας τους δημότες να γίνουν σύγχρονοι ευρωπαίοι, δημοκρατικοί και διεκδικητικοί πολίτες. Οι αγώνες του για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον, η θητεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο μεγάλος θρίαμβος της επιστροφής του οικισμού Βερεγγάρια στη Δημοκρατία, το πολιτιστικό φεστιβάλ Βερεγγάρια και πολλά άλλα φέρουν την υπογραφή του.

Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και ανεπιφύλακτα τον Χρίστο Νεοκλέους στον Αγώνα του."


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".