Ανακοίνωση Εκλογικό Επιτελείο Δημοτικής Συνεργασίας για τα Πολεμίδια


Στερείται οράματος χωρίς πρόγραμμα ο Υποψήφιος Χρήστος Νεοκλέους

Δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του Υποψήφιου Δημάρχου Πολεμιδιών κ. Χρήστου Νεοκλέους.

Ο κ. Νεοκλέους ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία χωρίς να λέει την αλήθεια στους δημότες-πολίτες. Παρουσιάζεται ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος ενώ είναι στέλεχος του Δημοκρατικού Συναγερμού, διετέλεσε για 15 χρόνια επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ομάδα του ΔΗΣΥ, ενώ πολύ πρόσφατα διεκδίκησε τη θέση του Επαρχιακού Γραμματέα του ΔΗΣΥ. Πόσο εύκολα ο κ. Νεοκλέους ντύνεται όποια περιβολή θέλει; Εκτός κι' αν έχει διαγραφεί από το Δημοκρατικό Συναγερμό;

Δεύτερο, το πρόγραμμα του κ. Νεοκλέους στερείται θέσεων, οράματος αλλά και δεσμεύσεων. Για παράδειγμα όταν αναφέρεται στους Νέους ή στην Τρίτη Ηλικία δεν αρκεί να μας δηλώνει το ενδιαφέρον του! Ας προτείνει λύσεις, ιδέες, προτάσεις για να υπηρετήσουμε την ποιότητα ζωής τους.

Ακόμα είναι εκπληκτική η αναφορά του στον οικισμό «Βερεγγάρια»! Πως είναι δυνατό από τη μια να υπόσχεται στον κόσμο ότι θα το παραχωρήσει στους ιδιοκτήτες και από την άλλη να μιλά για μεγάλο χώρο πρασίνου που θα φτιάξει; 'Επρεπε να γνωρίζει ο κ. Νεοκλέους ότι με τους αγώνες μας ο οικισμός «Βερεγγάρια» αγοράστηκε από την Κυπριακή Δημοκρατία και σήμερα στο Τοπικό Σχέδιο προβλέπονται εκπαιδευτικές χρήσεις και 'Αλσος ως αντιστάθμισμα για την περιοχή.

Πρόκληση είναι ακόμα η αναφορά στο πρόγραμμα του ότι θα εργαστεί για ένα καλύτερο Τοπικό Σχέδιο για τα Πολεμίδια. Αν είναι δυνατό!

Το καλύτερο Τοπικό Σχέδιο που πέτυχαν ποτέ τα Πολεμίδια έγινε με το τελευταίο Τοπικό Σχέδιο, το οποίο παρουσιάστηκε δημόσια και χαιρετίστηκε από όλους τους κατοίκους. Φαίνεται ότι ο κ. Νεοκλέους είτε δεν γνωρίζει, είτε σκόπιμα παραπληροφορεί!

Γενικά φαίνεται ξεκάθαρα η τάση του κ. Νεοκλέους για μηδενισμό και απόρριψη του μεγαλεπήβολου έργου που παραδίδουμε! Φαίνεται ξεκάθαρα ο αρνητισμός στην προσπάθεια του να αποπροσανατολίσει τον κόσμο!

Εμείς θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημότη-πολίτη με συγκεκριμένες δεσμεύσεις-προτάσεις και όχι αόριστες διακηρύξεις και «θα» τα οποία μπούχτισε ο κόσμος. 'Εχουμε το όραμα και το πρόγραμμα!

Εκλογικό Επιτελείο Δημοτικής Συνεργασίας για τα Πολεμίδια


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".