Αλλιώτικα τα φετινά Χριστούγεννα στη Λεμεσό


xmas-dentro

Με οινομεζέδες, παρέλαση παιδιών και Άη Βασίλη και πολλές άλλες εκπλήξεις

Σε γιορτινό κλίμα μπαίνει η Λεμεσός με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου.

Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με το Συμβούλιο Αμπελοοινικών Προϊόντων θα λειτουργήσει, μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, περίπτερο στην πλατεία με τα οινοποιεία της Λεμεσού από τα οποία θα προσφέρονται οινομεζέδες και θα διατίθεται κρασί προς πώληση.

Για πρώτη φορά μικρά παιδιά θα παρελάσουν κατά μήκος της Ανεξαρτησίας, ντυμένα με στολές εμπνευσμένες από τα παραμύθια, ακολουθώντας το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη για να καταλήγουν στον χώρο στάθμευσης Εναερίου. Εκεί έχει στηθεί το χριστουγεννιάτικο χωριό με παγοδρόμιο, λούνα πάρκ, καρουσέλ κ.α.

Στην πλατεία Διοικητηρίου και στον Εναέριο θα γίνονται εκδηλώσεις με χορωδίες, ταχυδακτυλουργό, θέατρο σκιών και άλλες εκπλήξεις. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα γιορταστεί στο Διοικητήριο με δωρεάν κρασί και πρόγραμμα από τοπικό μουσικό σχήμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο ένθετο περιοδικό της «ΦΩΝΗΣ» «Xmas@Limassol» ή εδώ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".