Όχι σε πεζοδρόμηση της Ανεξαρτησίας


aneksartisias

Διαφωνία καταστηματαρχών εμπορικού κέντρου

Την έντονη αντίθεση τους σε προτάσεις και προσανατολισμούς που αναφέρονται σε πεζοδρόμηση της κεντρικής εμπορικής οδού Ανεξαρτησίας, εκφράζουν οι ιδιοκτήτες και ενοικιαστές καταστημάτων και άλλων εμπορικών υποστατικών της περιοχής.

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση σχετικής πρότασης εκ μέρους του Προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης του Δήμου Λεμεσού Γιάννη Αρμεύτη, οι καταστηματάρχες του κέντρου εκφράζουν τη δυσαρέσκειας τους αφού, όπως αναφέρουν το Δημοτικό Συμβούλιο γνωρίζει ότι οι άμεσα εμπλεκόμενοι δεν θέλουν για την ώρα την πεζοδρόμηση της οδού Ανεξαρτησίας.

Από δική τους έρευνα, όπως αναφέρουν οι καταστηματάρχες της περιοχής, έχει προκύψει ότι τυχόν κλείσιμο της κεντρικότερης αρτηρίας του εμπορικού κέντρου «θα προκαλέσει κυκλοφοριακό έμφραγμα και θα έχει καταστροφικές συνέπειες για το εμπορικό κέντρο στην ολότητά του και όχι μόνο της οδού Ανεξαρτησίας».

Με τεράστιες ελλείψεις σε χώρους στάθμευσης, όπως επισημαίνουν οι καταστηματάρχες, αν «κλείσει» η Ανεξαρτησίας τότε το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό, γι αυτό «όλοι στο κέντρο και ειδικά οι ένοικοι της Ανεξαρτησίας απορούμε με την λογική του κ. Αρμεύτη τη στιγμή που ποτέ δεν αναζήτησε το διάλογο με τους καταστηματάρχες, να θέτει πρόταση για πεζοδρόμηση».

Εκφράζοντας την κάθετη διαφωνία τους, οι επηρεαζόμενοι επισημαίνουν ότι θα έπρεπε πρώτοι απ’ όλους να ερωτηθούν αφού πρόκειται για τη δική τους επιβίωση, υποδεικνύοντας ότι «πολλοί πολεμούν το κέντρο της πόλης, μην το πολεμάτε και εσείς που οφείλετε να το προστατέψετε».


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".