Όταν τα παιδιά ξέρουν τα δικαιώματα τους


dimotiko-sxoleio-polemidion-imera-dikaiomaton-paidiou

ΙΖ` Δημοτικό Κάτω Πολεμιδιών

Στο IΖ Δημοτικό Σχολείο Κάτω Πολεμιδιών πραγματοποίησε επίσκεψη η Επίτροπος Δικαιωμάτων του Παιδιού Λήδα Κουρσουμπά με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Δικαιωμάτων του Παιδιού και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας και δραστηριότητας του σχολείου και βέβαια να συνομιλήσει με τα ίδια τα παιδιά και το διδακτικό προσωπικό.

Με χαμόγελο και λουλούδια, τα παιδιά υποδέχθηκαν την Επίτροπο Δικαιωμάτων του Παιδιού και την καλωσόρισαν παρουσιάζοντας καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τραγούδια και θεατράκι. Μέσα από την όλη εκδήλωση οι μικροί μαθητές έδωσαν το μήνυμα ότι έχουν κι αυτά δικαιώματα όπως όλοι μας. Έχουν δικαίωμα στην αγάπη, στην προστασία, στην ασφάλεια! Έχουν δικαίωμα να λένε Όχι! Έχουν δικαίωμα να διαφέρουν και να μαθαίνουν!

Από την πλευρά της η κ. Κουρσουμπά ευχαρίστησε τα παιδιά για το υπέροχο πρόγραμμα που παρουσίασαν αλλά κυρίως για το χαμόγελο τους και την ζωντάνια τους που έβγαινε μέσα από τα τραγούδια τους και την όλη συμπεριφορά τους. «Αυτό συμβαίνει γιατί σ` αυτό το σχολείο φοιτούν όχι απλοί μαθητές αλλά ευτυχισμένοι μαθητές» ανέφερε χαρακτηριστικά η Επίτροπος Δικαιωμάτων του Παιδιού, εκφράζοντας και τις ευχαριστίες της στο διδακτικό προσωπικό και τον Σύνδεσμο Γονέων για την όλη συμβολή τους στη λειτουργία του σχολείου και στην εκδήλωση.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".