• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Λεμεσός
  • Στις Κάννες σε διεθνές συνέδριο για ακίνητα και επαφές με επενδυτές ο Δήμαρχος Λεμεσού

Στις Κάννες σε διεθνές συνέδριο για ακίνητα και επαφές με επενδυτές ο Δήμαρχος Λεμεσού

Τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Λεμεσός θα επιχειρήσει να αναδείξει ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, στο διεθνές συνέδριο αγοράς ακινήτων MIPIM, που πραγματοποιείται από τις 13 μέχρι τις 16 Μαρτίου, στις Κάννες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, ο κ. Νικολαϊδης, θα μιλήσει στο διεθνές συνέδριο για τις επενδυτικές ευκαιρίες της Λεμεσού και θα έχει επαφές με επενδυτές.

Ο κ. Νικολαϊδης βρίσκεται από χθες στο διδυμοποιημένο με τη Λεμεσό Δήμο της Μασσαλίας, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Λεμεσού, του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Κυπρογαλλικού Επιμελητήριου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει υπογραφή από τους δύο Δημάρχους, Συμφωνίας για κοινό πρόγραμμα δράσης για την περίοδο 2018-2020.

Η Συμφωνία θα περιλαμβάνει κοινές δράσεις στους τομείς της πολεοδομικής πολιτικής και αστικής ανάπτυξης, της οικονομικής ανάπτυξης και του τουρισμού, της Παιδείας και της νεολαίας, του Πολιτισμού και της καινοτομίας, καθώς επίσης και στον τομέα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού θα έχει επαφές με τον Δήμαρχο της Μασσαλίας Jean-Glaude Gaudin, με την Αντιδήμαρχο Laure-Agnes Caradec και με τον Εκπρόσωπο Διεθνών Σχέσεων και Ευρωμεσογειακής Συνεργασίας Jean Roatta, όπως επίσης και με τον Διευθυντή του πολεοδομικού έργου Euroméditerranée.

Η αντιπροσωπεία της Λεμεσού, μεταξύ άλλων θα επισκεφτεί το εμπορικό Λιμάνι της Μασσαλίας και το τερματικό κρουαζιέρων όπου θα έχουν συναντήσεις με αξιωματούχους του λιμανιού και του Συνδέσμου Διοργανωτών Κρουαζιέρων, με στόχο τη διερεύνηση των προοπτικών συνεργασίας των δύο πόλεων σε θέματα οργανωμένων κρουαζιέρων. Η αντιπροσωπεία θα επισκεφτεί επίσης πάρκα τεχνολογίας και υπηρεσίες προώθησης καινοτομίας και νέων επιχειρήσεων (start-ups).

Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media