• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Λεμεσός
  • Υπό κράτηση Σύρος, ύποπτος για την προμήθεια ναρκωτικών στον 18χρονο που χαροπαλεύει

Forum Athletic Dept

Υπό κράτηση Σύρος, ύποπτος για την προμήθεια ναρκωτικών στον 18χρονο που χαροπαλεύει

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 25χρονου Σύρου, ο οποίος συνελήφθη μετά από μαρτυρία ότι είναι το πρόσωπο που προμήθευσε ναρκωτικές ουσίες στον 18χρονο, που νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Για την ίδια υπόθεση είχαν τεθεί χθες υπό οκταήμερη κράτηση δυο ομοεθνείς του, 28 και 39 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας, μετά από έρευνες σε καφετέρια στο Τραχώνι, από όπου ο 18χρονος φέρεται να προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο 25χρονος είχε επίσης εντοπιστεί το βράδυ της Δευτέρας στο συγκεκριμένο υποστατικό, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε εναντίον του, ωστόσο νέα μαρτυρία που εξασφάλισαν οι ανακριτές, τον κατονομάζει ως το πρόσωπο που πούλησε τη ναρκωτική ουσία MDMA (τύπου έκσταση), στον 18χρονο, έναντι του χρηματικού ποσού των 20 ευρώ.

Ανακρινόμενος, ο ύποπτος δεν απάντησε στις ερωτήσεις των αστυνομικών ανακριτών, ενώ η δικηγόρος του δεν έφερε ένσταση στην κράτησή του για περίοδο επτά ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος μεταφέρθηκε, το βράδυ της Κυριακής, σε κωματώδη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου τοποθετήθηκε στον αναπνευστήρα και διαπιστώθηκε πως υπέστη ανακοπή καρδίας, λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς η κατάσταση του κρίνεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media