• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Λεμεσός
  • Καταδίωξη, σύλληψη και δυο καταζητούμενοι στη Λεμεσό για διαρρήξεις και ναρκωτικά
αστυνομία

Καταδίωξη, σύλληψη και δυο καταζητούμενοι στη Λεμεσό για διαρρήξεις και ναρκωτικά

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγείται 20χρονη από τη Ρουμανία, για υποθέσεις κατοχής διαρρηκτών εργαλείων και ναρκωτικών, με την Αστυνομία να ελπίζει στην εξιχνίαση υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών.

Η 20χρονη συνελήφθη κατά τη διάρκεια της νύχτας, μετά από καταδίωξη οχήματος που οδηγούσε 37χρονος Σύρος, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις διαρρήξεων και ναρκωτικών. Για την ίδια υπόθεση εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία και μιας Ε/κ, για την οποίαν επίσης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο των αυξημένων περιπολιών, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισαν στις 23:45, στην περιοχή Γερμασόγειας, ύποπτο όχημα, ο οδηγός του οποίου ανέπτυξε ταχύτητα.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενο χωράφι, ενώ δυο πρόσωπα θεάθηκαν να το εγκαταλείπουν και καταδιώχθηκαν από την Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν στην περιοχή την 20χρονη, που παραδέχθηκε πως ήταν ένα από τα δυο πρόσωπα στο αυτοκίνητο.

Η ύποπτη συνελήφθη και ακολούθησαν εξετάσεις στο όχημα, που σφραγίστηκε και μεταφέρθηκε στην ΑΔΕ Λεμεσού. Εντός του εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και περιουσία, όπως ρολόγια κινητά τηλέφωνα και γυαλιά ηλίου, για τα οποία η 20χρονη δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, Εντοπίστηκαν επίσης δυο μαχαίρια, ένας σουγιάς, μια ζυγαριά ακριβείας και μια γυάλινη πίπα, με ίχνη ναρκωτικών ουσιών.

Ανακρινόμενη, η 20χρονη κατονόμασε τον 37χρονο Σύρο ως το πρόσωπο που βρισκόταν μαζί της και πως εγκατέλειψε τη σκηνή έχοντας μαζί του ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, ενώ στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και μια Ελληνοκύπρια.

Εναντίον των δυο εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης τους, ενώ η ύποπτη οδηγείται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης της.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media