Κάτω Πολεμίδια: Νέο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας

Κάτω Πολεμίδια: Νέο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας


Ενεργή συμμετοχή των νέων

Νέο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας απέκτησε ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών, μετά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με τη συμμετοχή όλων των Τοπικών Οργανώσεων, Συλλόγων και Μαθητικών Συμβουλίων.

Ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών Γιώργος Τ. Γεωργίου σε σύντομο χαιρετισμό του ζήτησε την ενεργό συμμετοχή των νέων στην τοπική κοινωνία αναφέροντας ότι «θέλουμε και επιδιώκουμε μέσα από σειρά δράσεων, οι νέοι μας να έχουν θέση και ρόλο στα τοπικά δρώμενα». Κάλεσε δε τους νέους να αναδείξουν τα προβλήματα της περιοχής που απασχολούν τους νέους και να καθιερωθεί ένας ζωντανός και δημιουργικός διάλογος με την Τοπική Αρχή! «Μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε πολλά για τους νέους μας, για την ενίσχυση της ποιότητας ζωής» τόνισε ο κ. Γεωργίου.

Εκ μέρους του Οργανισμού Νεολαίας, ο κ. Γιαννάκης Γιαννάκη, χαιρέτησε το ενδιαφέρον του Δήμου για τα θέματα Νεολαίας και τόνισε ότι ο Οργανισμός θα είναι κοντά στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας για ανάπτυξη δράσεων και πρωτοβουλίας για τους νέους.

Στη συνέχεια έγινε εκλογή των μελών του Συμβουλίου και η κατάρτιση τους σε Σώμα ως ακολούθως:
Γιώργος Θωμά Πρόεδρος
Χαράλαμπος Πισσούριος Αντιπρόεδρος
Αντρέας Φουρλάς Γραμματέας
Στέλλα Δημητρίου Ταμίας
Αθηνάκης Νικολάου Μέλος
Βασίλης Ιωαννίδης Μέλος
Δημήτρης Οικονομίδης Μέλος
Γιάννης Γιαννάκη Μέλος


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".