Νέα εικόνα στον παραλιακό πεζόδρομο

Νέα εικόνα στον παραλιακό πεζόδρομο


Ο σχεδιασμός έγινε από την εταιρεία Demades Design

Ακόμα πιο όμορφη είναι η εικόνα που παρουσιάζει ο παραλιακός πεζόδρομος της Λεμεσού, μετά την εγκατάσταση σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής, κάδων απορριμάτων, γεγονός που θα συμβάλει καθοριστικά στην διατήρηση της καθαριότητας.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού (ΕΤΑΛ), στα πλαίσια των προσπαθειών της για συνεχή βελτίωση της εικόνας του παραλιακού πεζόδρομου, δημιούργησε και τοποθέτησε, με επιχορήγηση του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, ειδικούς κάδους απορριμμάτων. Οι κάδοι έχουν χρώμα μπλε και φέρουν τα λογότυπα του ΚΟΤ και της ΕΤΑΛ.

Ο σχεδιασμός έγινε από την εταιρεία Demades Design, με γνώμονα την εργονομία, την ανθεκτικότητα σε καιρικές συνθήκες αλλά και βανδαλισμούς και βέβαια την χρωματική προσαρμογή στον περιβάλλον χώρο. Οι πρώτοι δεκαπέντε κάδοι τοποθετήθηκαν κατά μήκος του παραλιακού πεζόδρομου στο Δασούδι Λεμεσού και αναμένετε στο μέλλον η προσπάθεια να επεκταθεί και σε άλλα σημεία.

Όπως είναι γνωστό, ο παραλιακός πεζόδρομος της Λεμεσού αποτελεί την πλέον προσφιλή περιοχή της πόλης για εκατοντάδες ντόπιους και ξένους οι οποίοι καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας απολαμβάνουν τον περίπατο τους ή ασκούνται δίπλα στη θάλασσα.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".