Θα συλλαμβάνονται όσοι χρησιμοποιούν σπρέι στο καρναβάλι ή πετούν αυγά


Η Αστυνομία, στη διάρκεια των εκδηλώσεων του καρναβαλιού στη Λεμεσό, θα προβαίνει σε συλλήψεις όσων χρησιμοποιούν σπρέι ή οποιοδήποτε άλλο είδος προκαλεί οχληρία, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Λεμεσού Ανδρέα Χρίστου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και αρμόδιων λειτουργών του Δήμου, οι οποίοι συζήτησαν το θέμα αυτό στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο της πόλης.

''Πρέπει, επιτέλους, να καταλάβουν όλοι'', δήλωσε ο κ. Χρίστου, ''ότι το καρναβάλι είναι εορτή χαράς και γέλιου και όχι χώρος εκτόνωσης κάποιων ολίγων, οι οποίοι, με τις πράξεις τους, θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών και ιδιαιτέρως των μικρών παιδιών''.

Οπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, ''η Αστυνομία είναι αποφασισμένη να πατάξει τις κακές συνήθειες, κυρίως νεαρών ατόμων, οι οποίοι, με τη χρήση σπρέι, αυγών και άλλων υλικών, προκαλούν οχληρία, παρεμποδίζοντας τον υπόλοιπο κόσμο να παρακολουθήσει και να χαρεί τις εκδηλώσεις''.

''Δεν θα επιτραπεί'', όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ''να επαναληφθούν τα κακά προηγούμενα του παρελθόντος'' και απευθύνεται έκκληση στο κοινό ''να βοηθήσει την Αστυνομία, μέλη της οποίας θα ευρίσκονται σε όλες τις εκδηλώσεις, είτε ένστολοι είτε με πολιτική περιβολή, καταγγέλλοντας κάθε κρούσμα που θα περιέρχεται στην αντίληψή των''.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".